يک: دومين دورهي “کارگاه اصول موفقیت در رزومهنویسی و مصاحبههای شغلی” با تدريس دوست عزيزم مهندس شهرام کريمي پنجشنبهي اين هفته توسط “مديران ايران” برگزار خواهد شد. با توجه به تجربهي تقريبا ده سالهي شهرام در زمينهي برگزاري مصاحبههاي شغلي و استخدام افراد در تعدادي از شرکتهاي بزرگ دولتي، اگر دنبال ياد گرفتن اصول رزومهنويسي و شرکت در مصاحبهي شغلي هستيد، توصيه ميکنم در اين کارگاه شرکت کنيد. هزينهاش هم انصافا مناسب است و تضمين ميکنم ارزشاش را دارد! براي اطلاعات بيشتر لطفا تشريف ببريد اينجا.
دو: بالاخره چاپ هم شديم! هفتهاي که گذشت دو نوشتهي من در نشريات چاپي کشور منتشر شد. اولي با عنوان “ما کار و انديشه با هم هستيم هميشه!”با موضوع گامهايي که بايد براي کار پيدا کردن طي شود، در بخش سبک زندگي و صفحات 38 و 39 همشهري جوان اين هفته (شمارهي 331 بهتاريخ شنبه 23 مهر 1390) چاپ شد. مطلب دوم هم که در واقع اين پست قبلي گزارهها بود، در صفحهي مديران روزنامهي دنياي اقتصاد دوشنبه 25 مهر چاپ شد.
سه: همينا يک ساله شد! در اين فضاي کسب و کار و جامعهي مردسالار ما، صرف راه انداختن يک کسب و کار اينترنتي توسط چهار دختر جوان، واقعا دستمريزاد دارد. چه برسد به اينکه اين دوستان خوب، در کارشان موفقيت نسبي هم کسب کردهاند و روز به روز هم بيشتر از قبل، پيش ميروند. يک سالگي همينا را به اين دوستان بهويژه خانم فرهادي و و خانم جم که افتخار آشنايي با آنها را از نزديک داشتهام، تبريک عرض ميکنم و برايشان آرزوي موفقيتهاي بيشتر را دارم.
چهار: وبلاگ ابديت را خيلي خيلي اتفاقي کشف کردم. نويسندهاش آقاي بهرام شاکرين فيزيک و فلسفه خوانده است (و چه کسي است که از هم زيستي و نزديکي اين دو رشتهي علمي باخبر نباشد!) آقاي شاکرين چند روز پيش پستي نوشت در نقد نوع نگاه ما ايرانيها به استيو جابز پس از مرگاش با عنوان مرگ ستیو جابز و مسالهي عدم امنیت. خلاصهي حرف ايشان اين است که: “استيو جابزي که ما شناختيم” با “استيو جابزي که بود” متفاوت است. چراياش را در وبلاگ خود ايشان بخوانيد. من فقط يک نکته اضافه ميکنم که در نگاه به زندگي و مرگ استيو جابز در اين روزها، تمام تمرکز روي ستايش يا نقد کارهايي بود که جابز براي زندگي ديگران انجام داد. بدين ترتيب، کارهاي بزرگي که آقاي جابز براي زندگي خودش کرد، از ديد خيلي از ما پنهان ماند. احتمالا خيلي از ما سخنراني معروف جابز در دانشگاه استنفورد را هم با اين هدف خوانديم که بفهميم چطور ميشود شرکتهاي معظمي مثل پيکسار و اپل را ساخت! خلاصه کنم: موفقيت اصلي استيو جابز، ايجاد و توسعهي اپل و آيفون و آيپد و آيپاد يا پيکسار نبود! موفقيت اصلي آقاي جابز، ساختن زندگي رؤيايي خودش بود. او براي ساختن اين زندگي، دنياي اطرافاش را آنطور که ميخواست تغيير داد!
پنج: شيفتهي اجراي بينظير مرغ سحر استاد شجريان در کنسرت پاريس امسال شدم! تنوع رنگبندي سازها و صداي هميشه زندهي استاد و البته صداي زيباي مژگان شجريان، اين قطعه را براي من به يکي از بهترين اجراهاي مرغ سحر تبديل کرد. از اينجا دانلودش کنيد.
یک پاسخ به “چند نکتهي بيربط!”
از مهر شما نسبت به ما و همینا بسیار ممنونم. همراهی و توجه شما قطعا مایه ی افتخار و دلگرمی ما هست و خواهد بود.