اين هم لينکهاي اين هفته:
نکاتی که باید در هنگام ایجاد تغییر در سازمان بدانیم – قسمت دو، مواد لازم برای تهیه طرح مدیریت پروژه توسط یک تازه وارد و طرح مدیریت پروژه، از تهیه تا اجرا (مهدي عرب عامري دقيقا روي نکاتي دست گذاشته که جزو مهمترين نقاط ضعف کارهاي مشاوره و نرمافزار در ايران محسوب ميشوند. من شخصا از هر نوشتهي ايشان کلي نکتهي جديد ياد ميگيرم.)
Cloud Computing و آینده ی پیش رو، حرکت وبلاگ نویسی جهانی با موضوع آب آشامیدنی (اين را حتما بخوانيد؛ من هم براي شرکت در اين برنامه ثبتنام کردهام) و آیفون چگونه محبوب شد ؟ (هر سه از مهرداد نايب عزيز)
کارایی پویا و خانهای که میسوزد (از حامد قدوسي)
جامعه و مسئوليت در قبال شهروندان (از روزبه يوسفي؛ نکتهي جالباش: ما هميشه از عالم و آدم طلبکاريم که براي ما کاري نکردند. ولي مسئله اساسي اينجا است که ميدانستند / ما ازشان خواستيم و نکردند؟)
تشخیص فریب های سیاسی 2 و کتاب های من- تحلیل اقتصادی سیاست (از علي سرزعيم؛ کتاب جديد ايشان کتاب بسيار جالبي براي علاقهمندان مباحث اقتصاد سياسي است. من اين کتاب را ديدهام و بخشهايياش را هم قبل از چاپ خواندهام.)
شبکههای اجتماعی و قضاوت مشتریان و ویدئو: فالوده شیرازی و ایجاد تفاوت (از امير مهراني. امير دومين ويدئوکستاش را هم توليد کرد. به نظرم حرفهايتر از اولي شده. فارغ از هر بحثي در مورد محتوا و کيفيت کار، همين که يک نفر در وبلاگستان فارسي کار ويدئوکست درست کردن؛ آن هم با موضوع Mentoring و Coaching را جدي گرفته واقعا جاي تقدير و تشکر دارد. موفق باشي امير جان!)
بیان عملکرد در مصاحبه (خوشحالم که شهرام هم دوباره نوشتن را در يک صنايعي از سر گرفت!)
مجموعه پستهاي پويان مشايخ در ستايش ورشکستگي بهعنوان يک مکانيسم اصلاحي بازار آزاد؛ از جمله: ورشکستگی در آمریکا و Exit strategy
استراتژی و امید (اميدبخشي يک استاد آلماني به ما ايرانيها در مورد موانع پيشِ رو )
كنفرانس مديريت استراتژيك (روايت احسان اردستاني از کنفرانس امسال. ميخواستم برم خوب شد نرفتم!)
گودر گزارهها:
اهداف بلندپروازانه مانع یا راهگشا؟ (رهبري جومونگ به زبان علمي!!!)
انتخابهای ما روی شادیمان تاثیر بلندمدت دارد
نیروی مخرب موفقیت طلبی (شديدا توصيه ميکنم اين مطلب را بخوانيد. نکات بسيار جالبي در مورد انگيزههاي رفتارهاي اجتماعي انسان و اثرات مخرب آنها بر عملکرد آدمي دارد.)
گوگل جذابترين كارفرماي جهان شناخته شد (شرکته دارند!؟)
رابطه کارآیی و انتخابهای دشوار انسان (نويسنده کارآيي و اخلاق را دو قطب متضاد در تصميمگيري توصيف کرده. اما به نظر من کارايي و اخلاق دو موضوع متفاوت نيستند؛ بلکه دو معيارند که بايد در تصميمگيري به آنها توجه کرد. تصميم بهينه لزوما يکي از اين دو را قرباني نميکند.)
مشکلات ناشی از بزرگنمایی افراد در مورد تواناییهای خود بهترین نیروی کار لزوما پرمدعاترین نیست (اين مقاله بسيار جذاب و خواندني است. چه مدير هستيد و چه کارشناس، توصيه ميکنم بخوانيدش. موضوع مقاله اين است که چرا آدمها خودشان را بزرگنمايي ميکنند.)
دومین دوره کارگاه بین المللی مشاوره مدیریت – آذر ۱۳۸۹ (در اين مورد در هفتهي آتي خواهم نوشت.)
اوضاع اشتغال در آمار بيكاري (يک تحليل جالب در مورد آمار بيکاري در ايران!)
مهارتهاي مديريتي ضرورت ادامه تحصيل براي صاحبان كسبوكار و كارمندانشان (ما در مملکتمان تازه به اين کشف رسيديم که MBA چه چيز مزخرفي است؛ بعد اين آمريکاييهاي جاهل دربارهي علتهاي مفيد بودن MBA مقاله مينويسند! مملکته دارند!؟)
خط سير «بي. ان. پي پاريباس» بانکي براي تغيير جهان (بزرگترين شرکت جهان با 11 ميليارد سود سالانه، 9000 مدير روابط عمومي و دو تريليارد دلار درآمد!)
6 پاسخ به “لينکهاي هفته (8)”
سلامت باشيد. 🙂
مرسی مطالب خوبی بود زحمت کشیدی
کلا خواهش. 🙂
علی مرسی بابت این کارت. من آخر هر هفته خودم رو اینجا ارزیابی می کنم. از بابت نظرت در مورد ویدئو هم ممنون.
زنده باشيد. واقعا هر چه نوشتم بدون اغراق بوده. اميدوارم که باز هم از اين مطالب خوبتان براي ما بنويسيد.
هم از اینکه مطالبم را در دسته لینکهای هفته گنجاندید و هم از لطفی داشته اید و تعاریف شما بسیار سپاسگزارم