چهار ماه به همين سرعت گذشت … بريم سر لينکهاي اين هفته.
اين مجموعه پستها در حکم يک دفترچهي يادداشت مطالب مهم براي من هستند. اگر لينک اخبار را هم ميگذارم، براي اين است که به نظرم برخي اخبار حداقل تيترشان بايد توسط کساني که در حوزه مشاورهي مديريت و آيتي فعال هستند، ديده شوند. بنابراين اگر تعداد لينکها زياد هستند، اولا ببخشيد و ثانيا اينکه حداقل به تيترها نگاهي بياندازيد؛ ضرر نميکنيد!
با اين توضيح لينکهاي هفته را در قالب دستهبندي موضوعي مرور ميکنيم:
مديريت:
مدال طلای سجاد مرادی، نتیجه همکاری تیمی یا…؟ (اين مدال طلاي سجاد مرادي هم کيس جالبي است براي فکر کردن! اين پست امير مهراني، که من هم باهاش موافقم نگاهي دارد به اينکه آيا اسم اين جور نتيجه گرفتن، کار گروهي است يا … بخوانيد!)، پرسنال برندینگ: ال گراند کلاسیکو (امير مهراني در اين پست به مناسبت الکلاسيکوي اين هفته به اين موضوع پرداخته که پپ گوارديولا و خوزه مورينيو چه نمونههاي خوبي براي ياد گرفتن پرسنال برندينگ هستند! از همين تريبون ضمن اعلام همبستگي با امير در مورد آقامون پپ از مهدي عامري ميخواهم که کمي در وبلاگاش در مورد آقاشون خوزه بنويسد که ما هم ياد بگيريم!) و نتیجه نظر سنجی سفر بی بازگشت به مریخ (همه از امير مهراني)
برآورد مدت زمان فعالیتها(2) (از احمد شريفي)
کیست که فداکاری کند (تغيير دردآور است؛ کسي حاضر است دردش را تحمل کند؟) و مراقب باش پیچانده نشوی (چند نکتهي مهم در مورد مصاحبه کردن در پروژههاي مشاوره!) (از مهدي عرب عامري)
The Rat Race و پذیرش دکتری مدیریت آمریکا (از نيام يراقي؛ که دومي اگر چنين هدفي داريد حتما بايد خوانده شود. من که خوندم به اين نتيجه رسيدم که دکتراي مديريت در آمريکا را بيخيال شم!)
نمودارهای سه بعدي و روش مناسب برای ارزیابی پیشرفت طراحی (کارشناسان کنترل پروژه و مديران پروژههايي که توشون طراحي دارند، واجب است اين مطلب دومي آقاي خرمي راد را بخونند!)
مدیریت در گوگل (از آقاي افشين دبيري)
پاريتو در ورزش (اثبات قانون پارتو براساس نتايج بازيهاي آسيايي گوانگژو توسط آيدين کسايي عزيز)
روانشناسی ارتباط با مشتریان در بازار خدمات (اين مطلب استاد درگي را لازم است همهي ما بخوانيم!)
روشي نوين براي يادگيري از وبلاگ دنياي چابک: Shu-Ha-Ri روشی برای Agile شدن
آنچه هر رهبر سازمانی باید در مورد پیروان خود بداند
نوآوري درسهایی در زمینه نوآوری از دهه 1930 (هر چند در رکود منابع براي سرمايهگذاري کم است؛ ولي هر کس روي R&D در اين اوضاع احوال سرمايهگذاري کند وقتي اقتصاد از رکود خارج شد برندهي واقعي است!)
دانلود چند کتاب عالي در مورد مديريت تکنولوژي (ترجمهي چند کتاب بسيار عالي در زمينهي مديريت تکنولوژي و آيندهنگاري را از اين سايت دانلود کنيد. کتاب کيزا که يکي از معروفترين کتابهاي مديريت تکنولوژي هست هم اينجا موجوده.)
فناوري اطلاعات:
هشت پیش بینی درباره آینده آی تی در جهان توسط گارتنر (مهرداد نايب عزيز باز هم ميگم عالي! ITکارها اين را واجب است بخونند.)
آیا وب فارسی مرده است؟ (ماياي عزيز در کسب و کار اينترنتي به نکتهي بسيار جالبي پرداخته: به جاي غر زدن در مورد اينکه وبلاگستان وضعاش خربه بياييد تک تک ما با توليد محتوا اين فضا را گرم کنيم!)
شبکههای اجتماعی و تلفنهای هوشمند کارایی کارمندان را افزایش میدهند (نقش مهم و مثبت و سازندهي گودربازان در سازمانها!)
فهرست 100 شركت برتر IT براي اشتغال اعلام شد (جالبه که خيليهاشون شرکت ITکار نيستند؛ واحد فناوري اطلاعاتشون خفنه!)
پیشبینی رشد 4 درصدی صنعت جهانی IT در سال 2011
حکم نهایی دادگاه دو غول نرمافزاری جهان صادر شد SAP در برابر اوراکل تعظیم ميکند؟ (دعواي اين دو غول بالاخره با رأي نهايي داداگاه تمام شد و SAP بايد بالاترين جريمهي تعيين شده در تاريخ را براي نقض کپيرايت به اوراکل بپردازد: 1.3 ميليارد دلار! حقيقتا به نظر من اين کار استراتژي کثيفي است که لري اليسون از مايکروسافت و اپل ياد گرفته و معنايي جز انحصار ندارد! نخطه!)
گوگل با ارزش ترین برند تجاری دنیاست! (صلواط اصلا!)
اتحاد مایکروسافت و فیس بوک در مبارزه با گوگل (عمرا!)
فرانسه «مالیات بر گوگل» میگیرد (مملکته دارند!)
پایان تأسف بار برای Novell (چه کسي باور ميکرد ناول عزيز بيفتد دست مايکروسافت تا نابودش کند؟ تأسفبار …)
۲۵ درصد سازمانهای بزرگ از سرورهای مجازی استفاده میکنند
جابهجايي مبالغ زير 50 ميليون تومان با امضاي الكترونيكي امكانپذير شد
اینترنت ملی سال 92 راه اندازی می شود
اقتصاد:
پارادکس زندانبان (بازي جالب مطرح شده در وبلاگ علي سرزعيم)
راهحل «بازاریابی اجتماعی» برای خروج از تله فقر نگاهی متفاوت به مساله جهانی فقر (مقدمه و فصل اول کتاب بازاريابي اجتماعي نوشتهي فيليپ کاتلر بزرگ که از اين هفته چهارشنبهها فصلهاي مختلفاش در روزنامهي دنياي اقتصاد منتشر ميشود.)
کسل کنندهترین روز قرن بیستم مشخص شد! / روز بیخبری در دنیا (روز 11 آوريل 1954!)
جامعهشناسي، روانشناسي و کار حرفهاي:
راست مغز هستید یا چپ مغز؟ (مطلبي بسيار عالي از ماياي عزيز در وبلاگ کسب و کار اينترنتي که حتما بخونيدش!)
خرد جمعی در مغز فردی (موقع تصميمگيري خودتان را گول بزنيد: اول با يک شخصيتتان تصميم بگيريد و بعد با يک شخصيت ديگر! از شوخي گذشته اين مطلب نويد غفارزادگان را به شدت براي خواندن توصيه ميکنم.)
هفت علت مهمی که همیشه مانع خلاقیت شماست (اگر فکر ميکنيد خلاقيتتون مشکل داره؛ اين مطلب را بخوانيد!)
کشف نوع پردازش چهره افراد در مغز توسط پژوهشگر ایرانی “ام. آی. تی” (کشف بسيار جالبي است. ما در مغزمان در مناطق مختلفي مرد بودن يا زن بودن يک چهره را پردازش ميکنيم. عموما ويژگيهاي کمکي مثل لباسهاي طرف مقابل به ما در تشخيص جنسيت او کمک ميکنند. اما چه ميشود اگر ساختار چهرهي يک فرد را روبروي ما بگذارند؟ فيلم فيسآف را يادتان هست؟)
براي ديدن لينکهاي کليهي قسمتهاي قبل، ميتوانيد به اينجا مراجعه بفرماييد.
پ.ن. 1. لطفا اگر وبلاگي، پستي يا مطلبي را من نديده بودم يا نميشناسم، کامنت بگذاريد و معرفي بفرماييد براي يادگيري بيشتر.
پ.ن.2. اگر دوست داشتيد توئيتر گزارهها را براي ديدن ايدهها و حال و احوال روزانهي من و گودر گزارهها را براي ديدن متن کامل اين مطالب و ساير مقالات و اخبار مربوط به مديريت، مشاوره، فناوري اطلاعات و البته اقتصاد، روانشناسي و جامعهشناسي (و گاهي هم که خيلي هيجانزده ميشوم، علم!) دنبال کنيد.
6 پاسخ به “لينکهاي هفته (16)”
إنشاءالله. سپاسگزارم.
زحمات شما قابل تحسین است امیدوارم همواره عالم عامل عاشق باشید
زودتر بنويس من به زور جلوي خودم را گرفتم که در مورد بارسا ننويسم دوباره!
برادر عزیز! من منتظر یک اتفاقم که وقتی پیش بیاد در مورد آقامون خوزه بنویسم!!! اما اگر این اتفاق فردا باشه چه میشه! جدا از شوخی حتما می نویسم در مورد آقای خاص(که به نوعی الگوی من هم هست)
از لطفتان سپاسگزارم. حتما خدمت ميرسيم.
سلام اقای نعمتی
ما هم خوشحال میشیم از وبلاگ تازه تاسیس شده ما، که در راستای به اشتراک گذاری تجربیات و دغدغه هامان درمورد اداره کردن وب سایت “همینا” (بازار مجازی) به وجود آوردیم، دیدن کنید.